Зустріч з учасницею програми Erasmus+

19 вересня 2023 року студентка-магістрантка 2-го року навчання спеціальності 035 Філологія Ярошенко Юлія провела під керівництвом доцента Шахновської Ірини Ігорівни виховний захід для студентів групи ФЛ-202 спеціальності «Філологів», присвячений молодіжній програмі Erasmus+. Під час заходу Юлія поділилася своїм особистим досвідом участі в програмі молодіжного обміну та відповіла на запитання учасників.

У рамках заходу Юлія Ярошенко розповіла про можливості, які надає Erasmus+: навчання у відомих університетах, взаємодію між студентами з різних країн, поглиблення фахових знань  та міжкультурна комунікація. Темою програми молодіжного обміну було “Глобальне потепління та навколишнє середовище”; кожен учасник обміну мав завдання записати інтерв’ю з представниками екологічних організацій та з перехожими щодо впливу глобального потепління на суспільство в цілому.

Розповідаючи про свій досвід, Юлія Ярошенко наголосила на важливості вивчення англійської мови у різних сферах її застосування, оскільки перекладачі мають бути сучасними, прогресивними та вміти адаптуватися в будь-яких ситуаціях. 

Виховний захід був проведений офлайн, завдяки чому створилася дружня і тепла атмосфера в аудиторії. Студенти змогли більше поставити запитань, поділитися враженнями щодо програми молодіжного обміну.

Проведений виховний захід надихнув багатьох студентів активно брати участь у подібних освітніх програмах, адже освічена молодь – це світле майбутнє нашої держави!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *