Урочиста посвята першокурсників ФЛСК

16 вересня 2022 року на факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій відбулася урочиста посвята першокурсників ФЛСК!

Розпочали захід виконанням гімну України, який виконала Юлія Ярошенко.

З вітальним словом до першокурсників звернулася проректор НАУ з гуманітарної політики та інновацій Світлана Тімкіна, яка привітала студентів зі вступом до Національного авіаційного університету та побажала їм продуктивного навчання, натхнення і мирного неба. Привітала студентів у родині ФЛСК й декан факультету Наталія Ладогубець, яка презентувала першокурсникам факультет, його структурні підрозділи, представила адміністрацію та завідувачів кафедр. До вітань також доєдналися викладачі факультету та наставники академічних груп.

Також з вітальними словами виступили голова Студентської ради факультету Ігор Шевченко, голова Студентської ради гуртожитку №5 Костянтин Істратов, голова студентського профбюро Юлія Ярошенко, які представили діяльність організацій та широкі можливості для кожного студента у розвиткові творчих, наукових, організаційних здібностей.
Колектив факультету лінгвістики та соціальних комунікацій радий вітати нових членів своєї дружньої родини та висловлює подяку студентським організаціям ФЛСК за підтримку у проведенні посвяти.

Бажаємо усім миру!

Слава Україні!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *