Нові можливості для студентів ФЛСК НАУ відкриває академічна мобільність

Ще одна неймовірна новина про нові можливості професійного розвитку наших студентів!

Цього року Політехнічний інститут м. Томар (Португалія) виділив фінансування на навчання 4 студентів Національного авіаційного університету.

Із восьми поданих заявок кваліфікована конкурсна комісія обрала для участі у програмі серед інших і студентку 3-го курсу спеціальності «Філологія» факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету Аксюк Аліну.

Аліна поділилася з нами своїми враженнями: “Я у вищій технологічній школі міста Абрантеш від Політехнічного інституту Томара. Це невеличке тихе містечко в самому центрі Португалії, з неймовірними краєвидами та архітектурою. Мій факультет це Соціальні комунікації, спеціальність “Бізнес-комунікації”. Сама школа відносно нова і має 3 корпуси по всьому місту. Навчання проходить з 16 вересня по 3 лютого. Дисципліни викладаються висококваліфікованими спеціалістами у новітній спосіб із високим ступенем залученості студентів в навчальний процес. Також сама школа пропонує безліч студентських активностей та гуртків. Мені тут дуже подобається, адже я кожного дня отримую корисний цікавий досвід, спілкуючись з новими людьми та близько знайомлячись з культурою Португалії”.

Варто зазначити, що академічна мобільність для студентів спеціальності Філологія має особливо важливе значення, оскільки надає можливість розвитку професійної компетентності наших студентів!

Дякуємо Політехнічному інституту м.Томара за нові можливості та плідну співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *