На ФЛСК відбувся гостьовий семінар з Сігхільд Олсон

9 жовтня 2024 року на факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій відбувся семінар для науково-педагогічних кадрів, шкільних педагогів, студентів та аспірантів ЗВО від шведської колеги Сігхільд Олсон, бізнес-розробниці, представниці RucX, Центр регіонального розвитку при Університеті ЄвлеУніверситету Євле, м. Євле, Швеція.

Тема зустрічі: «Особливості впровадження концепції цілей сталого розвитку 2030  в професійній підготовки педагогічних кадрів для закладів вищої освіти в Швеції. Перспективи впровадження досвіду в Україні».

Семінар відбувся в межах реалізації проєкту “Вища освіта в постпандемічний період та в мовах війни: трансформації, виклики та перспективи” (наук.керівник в.о.декана ФЛСК, докторка педагогічних наук, доцент, професор кафедри іноземних мов та перекладу – Наталія Мельник).

До семінару доєдналися в.о.декана ФЛСК Наталія Мельник, заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Анжеліка Кокарєва, заступник декана по роботі зі студентами Леся Хоменко-Семенова, завідувач кафедри педагогіки і психології дошкільної освіти педагогічного факультету НПУ ім. Драгоманова Ганна Цвєткова, завідувач кафедри психології Навчально-наукового медичного інституту ЧНУ імені Петра Могили Андрій Яблонський,  доцент кафедри перекладу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського Катерина Шапочка, доцент кафедри дошкільної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Неля Скрипник, завідувачі кафедр ФЛСК науково-педагогічні працівники факультету

Говорили про мету освіти в умовах сталого розвитку, про особливості розвитку навичок сучасних школярів та студентів в умовах кризового суспільства, про запит сучасного ринку праці та вимоги до фахівців.

            Колектив факультету щиро дякує Пані Сігхільд Олсон за розділений досвід, плідну співпрацю і підтримку України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *