Феєричний «Тиждень англійської мови та перекладу» успішно завершено!

Традиційно кафедра англійської філології і перекладу ФЛСК провела щорічний «Тиждень англійської мови і перекладу», присвячений вивченню англійської мови та різноманіттю способів і можливостей опанування мови міжнародного спілкування.

Упродовж Тижня викладачами кафедри було проведено багато цікавих заходів, майстер-класів, тренінгів, зустрічей з успішними випускниками-філологами; конкурси фахової майстерності, де студенти мали змогу проявити свої навички письмового перекладу, перекладу віршів та пісень, а першокурсники показали вміння правильно та швидко читати скоромовки.

На завершення насиченого «Тижня англійської і мови і перекладу» кафедра влаштувала конкурс-змагання між групами спеціальності на презентацію світових кулінарних шедеврів. Студенти презентували страви країн світу, розповідали про особливості їх приготування, а також ділилися цікавими фактами про культури країн, кухню якої вони представляли. В.о. декана факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Наталія Мельник, заступник декана з навчально-методичної роботи Олександра Алпатова, заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Анжеліка Кокарєва та заступник декана по роботі зі студентами Леся Хоменко-Семенова були вражені підготовкою студентів та відмітили їх високий рівень знання мови й культурних цінностей не лише рідної країни, а й країн функціонування англійської мови.

Адміністрація факультету висловлює вдячність завідувачу кафедри англійської філології і перекладу, доктору педагогічних наук, професору Ліані Будановій та всьому колективу кафедри за організацію важливих заходів, які мотивують та професійно спрямовують здобувачів вищої освіти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *