Внутрішній аудит кафедри історії та документознавства

У вересні-жовтні 2024 року, відповідно до наказу ректора від 12.09.2023 №334/од «Про проведення внутрішніх аудитів навчальних структурних підрозділів Національного авіаційного університету», внутрішні аудити проходять кафедри Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій. Першим об’єктом аудиту на ФЛСК стала кафедра історії та документознавства, яка 25 вересня 2024 р. успішно пройшла внутрішній аудит.

У ході перевірки аудиторська група на чолі з Горобей Аллою Володимирівною встановила, що кафедра загалом демонструє відповідність вимогам стандарту ISO 9001–2015 і забезпечує достатню основу для впровадження та підтримки системи управління. Кафедра має високий рівень якості персоналу, демонструє встановлення та відстеження ключових цілей та завдань щодо результативності системи управління, а також прогресує на шляху виконання зазначених цілей та завдань, що є важливо при внесенні змін до структури ФЛСК, відповідно до наказу в.о. ректора від 16.09.2024 №480/од.

Кафедра історії та документознавства висловлює вдячність керівнику групи з аудиту Горобей Аллі Володимирівні та аудитору Близнюк Олені Дмитрівні за кваліфіковане проведення внутрішнього аудиту, за результативну взаємодію, за визначення можливостей для покращення процесів, надані конкретні аудиторські рекомендації та поради щодо поліпшення процедур і управління ризиками.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *