Тиждень англійської мови та перекладу насичений неймовірними зустрічами

На кафедрі англійської філології і перекладу триває «Тиждень англійської мови та перекладу», а це значить, що у студентів щодня є нагода долучатися до цікавих подій.

25 вересня у рамках серії зустрічей «Стратегія успіху» студенти 4 курсу мали змогу поспілкуватися з випускницею кафедри Валерією Палій. Зустріч була організована доцентами кафедри Аллою Сітко та Мариною Пилипчук. Під час зустрічі Валерія розповіла про свою активну університетську діяльність у період навчання, особистісний розвиток та професійний досвід. Не зважаючи на свій юний вік, наша випускниця має досвід роботи викладачем англійської мови, перекладачем юридичної літератури, спробувала себе у дубляжі та озвучуванні. Наразі Валерія – HR у міжнародній компанії CEMARK (CHR-group), де її знання англійської мови та комунікативні навички допомагають якісно виконувати професійні завдання.

Валерія ознайомила студентів з наявними вакансіями в компанії, програмами та перспективами працевлаштування. Студенти виявили неабияку зацікавленість під час зустрічі та ставили багато цікавих запитань.

Ми щиро вдячні Валерії за цікаву та корисну розмову і сподіваємося на нові зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *