На ФЛСК провели роботу секції «Культура безпеки авіації: управління факторами загроз та ризиків»

25 вересня у рамках XІ Всесвітнього конгресу «Авіація в XXI столітті» – «Безпека в авіації та космічні технології» на факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій (ФЛСК) Національного авіаційного університету провели секцію «Культура безпеки авіації: управління факторами загроз та ризиків».

На початку засідання в.о. декана факультету Наталія Мельник привітала учасників, указавши на вагомий внесок, який роблять представники факультету у розвиток культури безпеки авіації. Модератор секції Анжеліка Кокарєва відзначила, що цьогоріч на секцію надійшло 22 статті, які представили науковці різних структурних підрозділів НАУ, серед них  викладачі, аспіранти, студенти. Під час засідання присутні заслухали доповіді про гуманітарні аспекти технічних проблем освоєння космосу, висвітлення питання безпеки польотів на сторінках веб-сайтів та соціальних мережах, керування безпекою польотів з точки зору впливу людського фактора, психологічні аспекти використання профайлінгу тощо.

Підбиваючи підсумки роботи секції, заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Анжеліка Кокарєва зазначила, що учасники та гості дали високу оцінку організації роботи Пленарного засідання Симпозіуму, а також висловили сподівання на подальшу співпрацю в окреслених Конгресом наукових напрямках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *