У НАУ відбулася ХІХ Міжнародна науково-практична конференція «Фізичне виховання в контексті сучасної освіти»

14 червня 2024 року в Національному авіаційному університеті відбулася ХІХ Міжнародна науково-практична конференція «Фізичне виховання в контексті сучасної освіти». Конференція проводилася у змішаному форматі (офлайн-онлайн) за  ініціативою кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки ФЛСК НАУ.

Відкрила конференцію декан факультету лінгвістики та соціальних комунікацій НАУ, докторка педагогічних наук Наталія Мельник. Також з привітальними словами до учасників звернулися Лідія Радченко, докторка наук з фізичного виховання та спорту, професорка, директорка Олімпійської академії України та Анжеліка Кокарєва, заступник декана ФЛСК, кандидатка педагогічних наук, доцентка.

У конференції взяли участь провідні фахівці ЗВО України та представники освіти з Норвегії, Китаю, Німеччини, Тунісу, Америки, Іспанії, Італії, Польщі та Узбекистану. Почесна гостя – дворазова олімпійська чемпіонка, заслужений майстер спорту Людмилп Бобрусь-Порадник. Модератором конференції виступав суддя Національної категорії, перший віце-президент Київської Федерації шахів Захарчук Іван Романович. Загалом взяли участь у конференції 108 учасників.

Під час своїх виступів доповідачі підіймали проблемні питання фізичного виховання в умовах сьогодення, вплив фізичної активності на виховання морально-вольових і психологічних якостей у майбутніх спеціалістів та вплив антропогенних чинників на психоемоційний стан студентської молоді.

Також, під час конференції, викладачі кафедри ФВСП були нагороджені «ПОДЯКАМИ» від  Київського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, які вручив  голова комітету, кандидат педагогічних наук Сергій Бобровник та від Луганського обласного комітету НОК України, які вручив голова комітету Віктор Острєцов.

Дякуємо всім за участь та чекаємо нової зустрічі на ювілейній ХХ конференції!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *