Координаційні зустрічі з закордонними партнерами для подальшого співробітництва та досліджень

27 травня відбулась перша консультативно-організаційна зустріч в.о.декана Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Наталією Мельник та Адмундом Муклебустом, норвезьким журналістом, громадським діячем, активістом Норвезько-українського Товариства. Було обговорено дорожню карту з розробки спільного між Національним авіаційним університетом, Східноукраїнським національним університетом та Нордичною асоціацією журналістів та громадських діячів.
Перспектива співробітництва полягатиме в подачі спільного проєкту в рамках Еразмус+ К1 (по викладанню дисциплін з медіаграмотності в глобальному диджіталізованому світі та суспільстві), К2 та розвитку потенціалу вищої освіти через спільні наукові проєкти.
Наступна зустріч запланована на наступному тижні, передбачатиме результати опитування (https://docs.google.com/forms/d/1UXigqzaWiMgGpM5w9KhjZUPXHLWd0lLuteWr5AN98iw/edit ) щодо воркшоп-лекції з Лейфом Лонсманом, відомим журналістом, головним редактором Датського національного публікаційного сервісу та телекомунікацій та подальших заходів у вересні для студентів та викладачів, спрямованих на розробку наукових та співробітницьких мостів для підвищення потенціалу міжнародної кооперації сторін-партнерів – України, Норвегії та Данії.

Google Docs (https://docs.google.com/forms/d/1UXigqzaWiMgGpM5w9KhjZUPXHLWd0lLuteWr5AN98iw/edit)
Опитування студентів та викладацького складу щодо заходу “Воркшоп-лекції з Лейфом Лонсманом, відомим журналістом, головним редактором Датського національного публікаційного сервісу та телекомунікацій. ” / Survey of students and teaching staff regarding the event “Workshop-lectures with Leif Lonsman, a well-known journalist, editor-in-chief of the Danish National Publishing Service and Telecommunications.”
Шановні студенти та колеги просимо пройти опитування щодо заходу та відповісти на кілька питань / Dear students and colleagues, we ask you to take a survey about the event and answer a few questions

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *