Вітаємо з отриманням Диплома ІІІ ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методиками їх викладання) студентку ФЛСК

Студентка факультету лінгвістики та соціальних комунікацій НАУ Анастасія Голуб отримала Диплом ІІІ ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методиками їх викладання за роботу «Діалектизми в сучасній українській літературі: функціонально-стилістичний аспект (на матеріалі творів Юрія Винничука, Орести Осійчук, Мирослава Лаюка)». Наукового керівника, доцента кафедри української мови та культури, Христину Стецик нагороджено Подякою.

Мета Конкурсу – підвищення інтересу до української мови та літератури серед молоді; виявлення, підтримка та стимулювання молодих науковців, які мають схильність до науково-дослідницької діяльності в галузі філології, сприяння творчому самовдосконаленню студентів закладів вищої освіти.

У період з 30 березня по 10 квітня 2024 року було проведено рецензування студентських наукових робіт. 11-12 квітня 2024 року відбувся захист наукових робіт, які пройшли на другий етап Конкурсу, у форматі науково-практичної конференції. За результатами двох етапів Конкурсу галузева комісія визначила переможців. Студентка НАУ Анастасія Голуб посіла призове місце й отримала Диплом ІІІ ступеня.

Вітаємо її і Національний авіаційний університет з високим досягненням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *