Планування перспектив розвитку та функціонування лабораторій ФЛСК на наступний навчальний рік

10 травня відбулось засідання завідувачів лабораторій та менеджменту Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій. Обговорювались результати роботи лабораторій за поточний рік, реалізовані завдання та перспективи на наступний навчальний рік.
Наталією Мельник, в.о. декана факультету, акцентовано увагу завідувачів лабораторій на необхідності підвищення кваліфікацій та проходження атестації співробітників, актуалізовано питання інтеграції співробітників у наукові активності кафедр та ініціювання власних наукових проєктів.
Окремим завданням визначено пошук потенційних для лабораторій партнерів та інвесторів, розробки пропозицій лабораторій відповідно до запитів науково-педагогічних кадрів та студентів, оновлення концепції роботи з урахуванням створених на факультеті науково-дослідних груп. Людмилою Кузнєцовою, Анною Селезень та Оленою Барабаш запропоновано механізми інтеграції співробітників лабораторій в зазначені дослідницькі групи, а саме: створення міждисциплінарних колаборації, які об’єднують фахівців з лінгвістики, соціології, психології тощо для вирішення складних наукових проблем; зустрічі та семінари між науково-педагогічними працівниками та співробітниками лабораторій, що можуть стимулювати обмін ідеями та спільні дослідницькі проекти; менеджмент факультету може сприяти стажуванню студентів у лабораторіях або навпаки, щоб підвищити рівень співпраці та обміну знаннями.
Найближчими планами роботи завідувачів лабораторій є:
1. Підготовка інформації про лабораторію для представлення на сайті ФЛСК.
2. Підготовка звітів роботи за рік та звітів за індивідуальними планами.
3. Формування планів на наступний навчальний рік з урахуванням нової концепції наукової роботи на факультеті (інтеграція з науковими групами та проєктами).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *