Шахи об’єднують молодь

19 лютого 2024 року у приміщені NAU HUB відбувся турнір з шахів між збірними командами Національного авіаційного університету та Київського національного університету будівництва та архітектури. Змагання ініціювали наші студенти – члени збірної команди НАУ і тренер, завідувач кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки ФЛСК, доцент Іван Вржесневський.

Кожна команда була представлена десятьма шахистами, загалом участь узяли 20 спортсменів. Кожен учасник намагався продемонструвати своє логічне та абстрактне мислення, кмітливість та неабияку пам’ять.

За результатом протистоянь найкращою шахисткою у складі команди НАУ стала Білоус Тетяна (ФТМЛ 103Б), а найкращий результат серед хлопців продемонстрував Щербак Назарій (ФКНТ 313Б).

Загальнокомандне  І місце вибороли студенти Національного авіаційного університету.

Незважаючи на результат кожен учасник шахового турніру підвищив власну майстерність, отримав неймовірні емоції та позитивні враження.

Вітаємо та висловлюємо вдячність всім учасникам змагань за участь у шаховому турнірі, за спортивний азарт і очікуємо наступних шахових протистоянь.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *