Вітаємо наших випускників-магістрів з отриманням дипломів!

30 січня 2024 року в актовій залі Національного авіаційного університету у форматі офлайн-онлайн відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам-магістрам денної форм навчання Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій.

Відкрили захід спільним виконанням гімну України.

 З вітальним словом до випускників звернувся голова комісії з реорганізації НАУ, в.о. ректора НАУ Володимир Шульга, який побажав випускникам професійних успіхів, щасливого і успішного життя у мирній країні!

Не оминули випуск і гості, випускники факультету, яку успішно реалізують себе у професійній діяльності. Напутні побажання висловили Олеся Запісочна, випускниця спеціальності  «Філологія», очільницю перекладацького відділу студії «ПОСТМОДЕРН» та Тімур Мірошніченко, випускник спеціальності «Психологія», відомий телеведучий, ведучий Євробачення, український коментатор, ведучий телеканалу UA: Перший, UA: Культура ведучий передач «Зірковий шлях».

Також до вітань доєдналася в.о. проректора з гуманітарної політики та інновацій  Марина Петченко, яка також вручила магістрам дипломи з відзнакою та побажала і випускникам, і співробітникам факультету нових досягнень, добра, натхнення і Перемоги!

Привітали випускників і заступники декана факультету: Олександра Алпатова, яка разом із завідувачами випускових кафедр вручила дипломи магістрам; Анжеліка Кокарєва, яка нагородила випускників подяками та грамотами за внесок у студентську науку факультету, а також за перемогу в Огляді-конкурсі на кращу кваліфікаційну роботу; Леся Хоменко-Семенова, яка відзначила випускників, які очолювали студентські організації ФЛСК, зокрема, Костянтина Істратова – голову Студентської ради гуртожитку №5 ФЛСК, Максима Албула – голову Творчого об’єднання студентів та аспірантів ФЛСК, Юлію Ярошенко – голову Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ФЛСК. Разом з тим, випускники створили нову «капсулу часу», де написали побажання майбутнім першокурсникам.

Випускники також привітали один одного та зі щирими словами подяки звернулися до рідних кафедр та наставників. І звичайно, не обійшлося без виступів наших талановитих зірок – Юлії Ярошенко та Марія Вдовиченко подарували випускникам чудову пісню. А наприкінці випуску вперше пролунав гімн ФЛСК, який у співавторстві написали Леся Хоменко-Семенова та Юлія Ярошенко!

Бажаємо випускникам миру та злагоди, успіхів, професійної самореалізації, високих досягнень та справжнього людського щастя!

Ми щиро вдячні усім, хто доєднався та підтримав проведення свята!

Дякуємо ЗСУ та всім нашим Захисникам за можливість навчати і навчатися, продовжувати життя і вірити у світле майбутнє!

Слава Україні!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *