Гостьова лекція в НАУ

20 листопада 2023 року кафедра української мови та культури Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій організувала гостьову лекцію доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри української мови і літератури Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Олени Семеног за темою «Академічна культура здобувача вищої освіти: від теорії до практики». Лекцію було проведено в рамках навчальної дисципліни «Академічна доброчесність і професійна етика» для студентів-третьокурсників ОПП «Практична психологія».

На лекції порушувалися питання академічної культури здобувачів вищої освіти, було окреслено міжнародні стандарти та вимоги до наукових текстів, а також надані практичні поради до написання самостійних оригінальних студентських наукових досліджень.

Гостьові лекції педагогів-фахівців міжнародного та всеукраїнського рівнів сприяють не лише унікальним можливостям обміну науково-педагогічним досвідом, а й плідній співпраці між університетами на благо розвитку української науки й Української держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *