Профорієнтація ФЛСК триває

Здобувачі вищої освіти другого курсу спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій організовують зустрічі з учнями середніх загальноосвітніх шкіл – майбутніми абітурієнтами, щоб розповісти про своє навчання, про переваги майбутніх професій архівіста, діловода, аналітика комунікацій, референта, менеджера з комунікаційних технологій, менеджера у сфері надання інформації.
14 листопада 2023 року Дарина ГРУЗИНСЬКА відвідала спеціалізовану школу № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, у якій сама навчалася. Вона познайомила учнів 10-х та 11-го класів з особливостями спеціальності, перспективами працевлаштування, студентським життям. Спілкування відбулося в доброзичливій атмосфері, учні не лише активно сприймали інформацію, але й поставили низку запитань, відповіді на які надала Дарина.
Інші студенти групи ДК 221 також готуються до відвідування шкіл, де вони навчалися, і розмірковують над тим, як цікавіше представити свою майбутню професію, студентське сьогодення та презентувати себе – майбутніх фахівців в галузі документознавства, інформаційної та аналітичної діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *