Дякуємо за життя!

5 жовтня 2023 року на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій (ФЛСК) Національного авіаційного університету відбувся захід, приурочений Дню Захисників і Захисниць України!

День Захисників та Захисниць України – це День кожного, хто обрав боротьбу за Батьківщину. Кожного, хто вирішив присвятити себе Україні. Її незалежності та волі. Сьогодні це свято набуває особливого значення. Українські захисники відстоюють нашу незалежність і суверенітет, борються за вільну Україну. Про українських захисників, які боронять нашу землю, про міста-герої, про волонтерів та освітянський фронт, про любов і відданість рідній Батьківщині говорили запрошені гості зі студентами факультету.

До заходу доєдналися також заступники декана, завідувачі кафедр та викладачі й наставники, які висловили свою грунтовну позицію та подякували нашим Захисникам за їхню неоціненну працю!

Представники Головного управління розвідки розповіли про важливість підтримувати військових тут, тримаючи освітній фронт, навчаючись, досягаючи нових висот, цим самим доводячи усьому світу, хто ми є! і що ми непереможні!

Про тяжку долю також розповідали… як втратили сина, випускника нашого рідного Національного авіаційного університету.

Український військовик, генерал-лейтенант, перший заступник командувача Національної гвардії України, екс-виконувач обов’язків командувача Нацгвардії (2014–2015) Кривенко Олександр Васильович спілкувався зі студентами мовою не просто військового, а й батька військовослужбовців і дідуся. Багато цікавого і важливого дізналися учасники заходу і про воєнні будні, і про психологічну підтримку, і про реалії війни, і про те, що кожен з там, на фронті, знає, що робить, а головне – знає, за що!

Захід не лишив жодного байдужого учасника: безліч запитань, подяки і любові!

Дякуємо за участь кожному! Дякуємо за небайдужість!

Віримо у наших Захисників!

Віримо в Україну!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *