Кар’єра та професії

21 вересня 2023 року магістрант спеціальності “Філологія” Голодрига Юрій у рамках переддипломної практики за участі старшого викладача кафедри англійської філології і перекладу Гастинщикової Любові Олександрівни провів виховний захід, присвячений темі “Кар’єра та професії”.
Мета заходу полягала в розгляді та обговоренні різних аспектів кар’єрного розвитку та вибору професії завдяки самовизначенню, розкриттю можливостей та розвитку як особистісної реалізації, так і професійної ідентичності.
Форма проведення заходу була аудиторною, де було використано цікаві відеоматеріали з інтерактивною презентацією, яка була доповнена вправами та діловими іграми англійською мовою.
Цей захід допоміг студентам групи 201 отримати необхідні знання для ефективного пошуку роботи із успішним проходженням співбесіди, що відповідатиме їхнім цілям та амбіціям.
Завдяки рефлексії над спільними кар’єрними планами студенти навчались підвищувати свою привабливість для майбутнього роботодавця, що дозволить їм бути більш конкурентоспроможними на ринку праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *