В НАУ стартував проєкт «Open Science»

На Факультеті лінгвітики та соціальних комунікацій (ФЛСК) Національного авіаційного університету відбувся пілотний проєкт «Open Science», який організувало Товариство молодих учених факультету (ТМУ ФЛСК). Модератори проєкту – Анжеліка Кокарєва – заступник декана ФЛСК з наукової та міжнародної діяльності, Єва Малярчук ­– голова ТМУ ФЛСК, студентка 3-го курсу Спеціальності 052 «Політологія».

Головна мета проєкту – відкрити для здобувачів вищої освіти новий вимір науки, заоохотити їх до наукових досліджень і нових відкриттів, а також показати студентам широкі можливості реалізації під час навчання в університеті.

Для цього до проєкту були залучені спікери:

– Олександр Санченко – народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики, очільник молодіжного крила партії «Слуга народу» – «ЗеМолодіжка», співголова Ради з молодіжних питань при Президентові України презентував виступ «Як взяти від студентського життя максимум і до чого тут молодіжна політика»

– Анжеліка Кокарєва – заступник декана ФЛСК з наукової та міжнародної діяльності відкрила науковий простір для здобувачів у виступі «НАУка – це круто!»

– Роман Одарченко – голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених НАУ з темою: «Можливості для молодих науковців: шлях від студента до професора»

– Юрій Давиденко – голова студентської організації «Заходи», проєктний менеджер MRPL IT Cluster, засновник ковортінгу «Заходи Хаб» та Дитячо-молодіжного реабілітаційного табору «Над Збучем». Співзасновник хабу Aware Zone (М. Мукачево).

«Від активності до депутата. Або чому активізм допомагає в житті»

– Олег Мельничук – засновник Google Developer Student Club NAU. Лідер неформального простору NAU HUB, студент 2-го курсу ОС Магістр ФККПІ

«NAU HUB – простір, створений студентами для студентів. Як? Коли? Для чого?»

– Еліна Главінська – психолог, тренер-коуч, викладач НАУ

«Емоційний інтелект – ТОР- skill в сучасних реаліях»

– Вадим Кривенков – голова Секретаріату ВГМО «Зелена молодь України», випускник НАУ.

«Гра. Світове кафе»

– Максим Албул – очільник Творчого товариства студентів та аспірантів ФЛСК, студент 1 курс ОС Магістр Спеціальності 053 «Психологія», стендап-комік з темою: «Творчість в НАУ. Погляд з середини та зовні»

– Ігор Шевченко – голова студентської ради ФЛСК, студент 4-го курсу Спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» – «Студентське самоврядування ФЛСК»

Проєкт проходив у офлайн-форматі в NAU HUB упродовж трьох днів, зареєстровані учасники отримали Сертифікати та – найголовніше – неоціненний досвід, який стане основою їх саморозвитку.

Адміністрація факультету дякує запрошеним спікерам та NAU HUB за можливість реалізації проєкту.

Дякуємо нашим захисникам, що маємо можливість навчати, навчатися, жити!

Перемога за нами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *