День Захисників і Захисниць України!

18 жовтня 2022 року на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій (ФЛСК) Національного авіаційного університету відбулася онлайн зустріч, присвячена Дню Захисників і Захисниць України!

Сьогодні це свято набуває особливого значення. Українські захисники відстоюють нашу незалежність і суверенітет, борються за вільну Україну. Про українських захисників, які боронять нашу землю, про міста-герої, про волонтерів та освітянський фронт, про любов і відданість рідній Батьківщині говорили студенти факультету.

До заходу доєдналися також декан факультету Наталія Ладогубець, заступники декана, завідувачі кафедр та викладачі, які висловили свою грунтовну позицію та подякували нашим Захисникам за їхню неоціненну працю!

Але найважливішим на заході стало те, що до нас зміг доєднатися наш Герой, наш Захисник, студент третього курсу Спеціальності 029 «Інформаційна бібліотечна та архівна справа» Тимофій Метельський, який з перших днів повномасштабної війни став до лав Збройних Сил України!

І студенти, і викладачі, зокрема його рідна кафедра історії та документознавства, мали можливість побачити свого Захисника та подякувати йому і побажати якнайшвидшої Перемоги!

Варто зазначити, що студенти факультету також відзняли відеопривітання усім нашим Захисникам, яке вже розлетілося фронтом для підтримки духу і натхнення!

Віримо у наших Захисників!

Віримо в Україну!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *