День міжнародного студентського спорту в НАУ

    З 26 по 30 вересня 2022 року кафедра фізичного виховання та спортивної підготовки Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій (ФЛСК) провела турнір з волейболу з нагоди “Дня міжнародного студентського спорту”. Головними суддями змагань виступили старші викладачі кафедри Ракитіна Т.І. та Лукашова І.В.

У турнірі взяли участь 30 осіб, які представили майже всі факультети університету. Загалом змагалося 5 команд. Ігри проводились за коловою системою, що дало можливість кожній команді помірятися силами з усіма учасниками турніру. Усі спортсмени, отримавши яскравий калейдоскоп емоцій, постаралися продемонструвати свої найкращі вміння, згуртованість та жагу до перемоги.                             

Варто відмітити студента  ФККПІ Матвієнка Олексія, який захищає Україну в лавах ЗСУ та, перебуваючи на ротації, не забув про улюблену справу і відвідував тренування з волейболу. Сподіваємося, що спорт та позитивні емоції, які він отримав під час ігор, допоможуть йому в подальшому. Олексію, ми тебе чекаємо та ще не один раз зіграємо!

Також хочемо виголосити подяку нашому випускнику, Мельниченку Андрію, який взяв активну участь у проведенні турніру.                 

Дякуємо всім учасникам змагань за їх активну життєву позицію, за те що розуміють важливість спорту в таких важких умовах!

Бажаємо вам здоров’я, успіху та нових перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *