Конференція трудового колективу ФЛСК

28 вересня 2022 року на факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій відбулася конференція трудового колективу в режимі онлайн. Від 11 кафедр факультету, деканату та студентської громади  на конференції зібралось 132 делегати.

Декан ФЛСК Наталія Ладогубець представила звіт про результати роботи факультету за минулий навчальний рік, діяльність приймальної комісії факультету та перспективне бачення розвитку факультету у 2022-2023 навчальному році. Декан зазначила, що, незважаючи на воєнний стан, переміщення частини випускників усередині країни та евакуацію за кордон, ФЛСК зробив непоганий набір абітурієнтів на освітні ступені  «Бакалавр» і «Магістр» та на заочну форму навчання. Наталія Віталіївна подякувала членам приймальної комісії факультету, всім хто працював у фахових та предметних комісіях, забезпечуючи цьогорічний набір здобувачів вищої освіти в непростих умовах російської агресії. Делегати конференції одноголосно оцінили роботу ФЛСК як «задовільну».

Разом з тим декан проінформувала делегатів конференції про зміни у складі вченої ради ФЛСК у зв’язку із кадровими змінами у складі факультету та поставила дане питання на голосування.

На конференції було також розглянуто питання про оновлення списку делегатів від ФЛСК на конференцію трудового колективу НАУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *