Зустріч зі стейкхолдером магістрів Спеціальності 053 “Психологія” ОПП “Психологія”

02.06.2023 відбулось заняття для магістрів 1-го року навчання у межах дисципліни «Стратегії приватної психологічної практики». Провела заняття стейкхолдер, засновниця авторської студії PanNa art studio Панасенко Наталія.

Цікаво, що пані Наталія поєднала дві важливі сфери свого життя – мистецтво та психологію, які доповнюють одна одну. Панасенко Наталія є дипломованим художником, дипломованим психологом (кандидатом психологічних наук), провідним науковим співробітником лабораторії вікової психофізіології Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України, доцентом, психотерапевтом, яка працює у напрямках: арт-терапія, ізо-терапія, системна сімейна терапія, гештальт-терапія, тілесно-орієнтована терапія, біосугестивна терапія (БСТ) і має більше 20 років практики.

Тема зустрічі: «Твоя життєстійкість в умовах війни», що була присвячена науковому дослідженню з однойменною назвою та способам подолання травматичних подій. Стейкхолдер висунула гіпотезу, що нашій нації здебільшого притаманний високий рівень життєстійкості, що дозволяє, як військовослужбовцям, так і мирним мешканцям, витримувати і долати труднощі воєнного часу, а також тому, що вони дуже зацікавлені у кращому майбутньому нашої держави. Крім того, у магістрів була можливість отримати відкритий та приватний зворотній зв’язок результатів опитування (посилання на анкету додаємо: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebgu_vjyuAQpevDA5B_a0eK4IiGSomemtk05NE3b_ek6NAKw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0). Жвава дискусія, історії, розповіді про пережиті події з часу війни, методи самодопомоги – всім цим ділились учасники зустрічі.

На зустрічі були присутні гарант ОПП другого (магістерського) рівня вищої освіти професор кафедри авіаційної психології, доктор психологічних наук Лич О.М. та члени робочої групи – доцент кафедри авіаційної психології, кандидат психологічних наук Вашека Т.В., доцент кафедри авіаційної психології, кандидат психологічних наук Дідух М.М. та здобувач вищої освіти, командир групи магістрів Вдовиченко М.М.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *